Mai mulți membri din galeria CFR au oferit ajutoare în Africa. Au dotat mai multe licee cu laptopuri FOTO



Echipa Transilvania 4 Africa, formată din mai mulți membri ai galeriei CFR Cluj, au plecat pe continentul african pentru a-i ajuta pe copii nevoiași. Aventurierii au dotat mai multe licee și universități cu laptopuri, componente IT, dar au oferit și haine și alte lucruri de care oamenii duc lipsă.

Prima oprire a clujenilor a fost o școală cu peste 1.000 de elevi dintr-o suburbie a orașului Banjul.

 



Am reusit sa aranjam o clasa cu calculatoare, domna directoare a fost foarte emotionata de gestul nostru. De abea acum am constientizat importanta actiunii nostre, am reusit sa aducem o foarte mare bucurie in viata acestor oameni”, povestește unul dintre membrii echipei pe blog.

 



A doua oprire a fost la facultatea de drept din Banjul. Am fost surprinsi sa aflam ca toata facultatea avea in dotare doua laptopuri si un calculator. Cu siguranta multi studenti o sa se bucure de ajutoarele adese de noi.

Pentru a treia locatie am ales o scoala cu 900 de elevi situata la 50-60 km de banjul. Am ajuns la locatie candva dupamasa, dar elevii inca ne asteptau cu sufletul la gura. Erau foarte curiosi sa vada ce ajutoare am adus”, mai povestește barbatul.

 

 



După un tur de 10.000 de kilometri până în Africa, aventurierii au pornit, miercuri, înapoi spre casă.

Comentarii Facebook