Marti 17 Mai

Un magazin alimentar din Dâmbu Rotund a fost jefuit de un tâlhar înarmat cu un cuțit


Un tâlhar care a jefuit un magazin alimentar în Dâmbu Rotund a fost reținut de polițiștii clujeni, în cursul zilei de miercuri.

La data de 9 decembrie a.c. în urma activităţilor informativ – operative şi de cercetare efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat un bărbat, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, informează IPJ Cluj. 

Conform oamenilor legii, la data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 20.05, o persoană mascată ar fi pătruns în incinta unui magazin alimentar de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi, profitând de faptul că angajata societăţii se afla în partea din spate a  încăperii, a sustras suma de 2.250 de lei din casa de marcat.

Sesizând prezenţa acestuia în magazin, angajata, o femeie în vârstă de 33 de ani, a strigat după ajutor. Pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul ar fi ameninţat-o pe aceasta cu un obiect tăietor, ulterior părăsind magazinul.

În urma activităţilor specifice de cercetare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, persoana mascată a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Ghelari, judeţul Hunedoara.

Astfel, la data de 9 decembrie a.c., poliţiştii clujeni, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba,  au depistat bărbatul, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de acesta.

La data de 10 decembrie a.c., bărbatul a fost prezentat  magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Comentarii Facebook