Luni, incepe saptamana nationala a voluntariatului! Mai multe ONG-uri din Cluj organizeaza activitati la care va puteti alatura!

Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) este un eveniment desfasurat la nivel national care isi propune sa adune cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor locale.


Evenimentul este initiat si coordonat de catre Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat incepand cu anul 2002 si implementat in colaborare cu Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat si alti parteneri locali ai SNV.


Gasiti aici programul Centrului de Voluntariat "Ion Ratiu":


Luni, 9 mai: marcarea inceputului Saptamanii Nationale a Voluntariatului prin organizarea mai multor activitati indoor si outdoor de promovare a voluntariatului.

Miercuri, 11 mai: organizarea unei dezbateri de catre membrii Clubului de Debate „Ion Ratiu” intitulata „Acest parlament ar conditiona absolvirea studiilor liceale de efectuarea unui stagiu de voluntariat” (activitatea se va desfasura la sediul CRD incepand cu ora 17.00).

Joi, 12 mai: organizarea concursului pentru liceeni “Vanatoarea de comori”, prin care tinerii participanti vor fi incurajati sa isi puna  in valoare cunostintele despre locurile semnificative din Turda (ora 15.30).

Vineri, 13 mai: la sediul CRD se va organiza o “Biblioteca Vie”, activitate care promoveaza diversitatea in societatile plurale (ora 18.00).

Sambata si duminica (14-15 mai): organizarea unor activitati in aer liber: realizarea si montarea de casute pentru pasari si curatarea unor trasee turistice din zona Cheilor Turzii.

Comentarii Facebook