”Luduşu” a fost arestat pentru 30 de zile. Procurorii DIICOT îl acuză de fapte grave cu violenţă extremă

 

Sorin Mureşan, zis Ludusu, un interlop clujean care masca în dezvoltator imobiliar, finul acestuia, Cătălin Şărban şi Eugen Burz, un alt individ certat cu legea, au fost arestaţi de un judecător de la Tribunalul Arad, pentru fapte deosebit de grave. 

 

Concret, procurorii DIICOT Arad, care au cerut arestarea celor trei clujeni, susţin că cel care conducea grupul de criminalitate organizată este Şărban Cătălin, finul lui Sorin Mureşan, zis "Luduşu".

 

Potrivit anchetatorilor, Mureşan i-a cerut finului său să îi de o lecţie unui clujean care îi datora o sumă importantă de bani. După ce comanda a fost dată, Şărban împreună cu doi interlopi din Republica Moldova, respectiv Tudor Butnaru şi Grişco Artinom au incendiat un autoturism marca Land Rover, prejudiciul fiind de aproape 7.500 de euro.

 

Procurorii DIICOT, mai susţin că Şărban Cătălin, mare amator de păcănele şi pariuri sportive, este autorul unor tâlhării, la care au participat şi racketul Tudor Butnaru, şi unde prejudiciul se ridică la peste 100.000 de euro. Una dintre victime este patronul unei case de schimb valutar care a fost tâlhărit, în data de 25 aprilie 2013, la ora opt dimineaţa, de suma de 273.819 lei. Din informaţiile noastre, cei în cauză au recunoscut acuzaţiile.  

Comentarii Facebook