Lucrările la ”DRUMUL GROAZEI” de la Fizeșu Gherlii au fost finalizate. Se încep lucrările la alt drum FOTO


Lucrările de reabilitare a dumului județean 109C care traversează localitatea Fizeşu Gherlii au fost finalizate.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, se laudă că lucrările pesuprafața de 5,2 km au fost finalizate într-un timp record, de doar 9 zile lucrătoare.

Vreau să felicit executantul acestor lucrări pentru operativitatea lucrărilor de reabilitare a drumului din Fizeşu Gherlii. Iată că, în mai puţin de jumătate din timpul estimat pentru realizarea acestor lucrări, respectiv de 20 de zile, angajaţii Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj au reuşit să acţioneze cu maximă urgenţă şi să aducă astfel un zâmbet pe faţa cetăţenilor acestei localităţi. În perioada imediat următoare, respectiv în două-trei săptămâni, vom demara procedurile legale pentru realizarea lucrărilor de asfaltare a acestui sector de drum reabilitat, pentru a preîntâmpina astfel deteriorarea acestuia”, a declarat Mihai Seplecan.

De asemenea, în cursul zilei de marți, 12 august, vor fi realizate şi lucrările de asfaltare a mai multor sectoare de drum aparţinând DJ 109C care leagă Gherla de Fizeşu Gherlii, respectiv porţiunile aflate la ieşirea din municipiul Gherla, la Podul de la Nicula şi la intrarea în Fizeşu Gherlii.

Ne dorim ca şi această porţiune de drum, ale cărui lucrări de asfaltare au început acum mai bine de un an de zile, să fie reabilitat complet până în cursul acestei seri, astfel încât cetăţenii acestor localităţi, dar şi pelerinii care vor veni la Hramul Mânăstirii de la Nicula să beneficieze de o infrastructură rutieră decentă, care să le permită un transport cât mai facil şi civilizat”, a mai spus seplecan Seplecan.

Comentarii Facebook