Lucrările de pe strada Jiului îi exasperează pe locuitori: ”Nu se poate ieși din curte!”



Lucrările de reabilitare efectuate pe strada jiului din cartierul Între lacuri devin deja o problemă pentru mulți dintre locuitori, aceștia plângându-se de faptul că nici măcar nu mai pot ieși din curte.

Va scriu despre o situatie din cartierul Intre Lacuri. Mai precis pe strada Jiului si Harghita, se sparge si se lucreaza de cateva luni bune, dar deja devine insuportabila situatia. Acum au trecut la categoria: sapat groapa adanca de 1 m pe toata strada.

Din cauza aceasta nu se poate iesi din curte, portile oamenilor se strica de la surparea pamantului, batranii sunt blocati in curtile lor pentru ca nu se poate efectiv cobora din curte direct intr-o rapa de 1m”, ne-a scris un locuitor de pe strada Jiului, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Clujeanul se plânge de faptul că în curând începe anul școlar, iar copiii nu pot trece singuri de șanțul din fața caselor. Mai mult acesta susține că nici măcar o ambulanță sua o mașină de pompieri n-ar putea intra pe stradă în caz de nevoie.

Incepe scoala, ce ne facem? Copilul singur nu poate sa "urce si sa coboare" din curte. Va trebui tot timpul cineva sa fie acolo cu el sa il asiste, ne luam liber de la birou pentru treaba asta? Daca arde vreo casa? Pompierii nu pot intra... Ce sa mai spunem de o ambulanta sau de gunoieri.

Toate acestea sunt probleme care nu se vor rezolva de curand pentru ca nu se lucreaza cu interes si nu se stie cand se for finaliza lucrarile. Daca am intrebat pe oamenii care lucreaza pe strada cand vor fi gata aproximativ aceste lucrari, ei ridica din umeri si spun ca o luna sau doua. Dar asa ceva este inacceptabil. O luna sau doua se presupune ca pe strada noastra nu se mai duce gunoiul? Ca nu se poate intra cu masina? Ca atunci cand vor veni ploile trebuie sa trecem prin noroi pana in gat?

Oricum, si pe acest santier, ca pe oricare altul se intampla acelasi lucru: un om munceste, restul se uita. Dar de data aceasta isi bat joc de noi si de viata noastra”, se mai plânge cetățeanul.

Comentarii Facebook