Lucrare pe genunchi la Platoul de la Sala Sporturilor din Cluj? Ce a remarcat un clujean, iar Boc nu a văzut in repetate vizite - FOTO


Primarul Emil Boc, alături de “specialiștii” lui, a vizitat de nenumărate ori lucrările de la Sala Sporturilor, si s-a simțit bine, probabil pentru ca se credea in landul Salzburg, din Austria, unde calitatea vieții este la cote înalte.

Un clujean și-a dat seama de ce a avut primarul aceste senzații, pentru că pe grilajele de la canalizarea pluvială scrie “landul Salzburg”. Probabil au fost cumpărate si refolosite la Cluj de firmele care au efectuat lucrarea.

Platoul Sălii Sporturilor Cluj-Napoca: să nu fii capabilă tu, mare Primărie de Cluj, să impui în contractele cu firmele de construcții ale lucrărilor publice aplicarea elementelor de identitate ale orașului! Neglijență, nepăsare, incompetență... Ne-am trezit peste noapte în landul Salzburg”, a notat clujeanul vigilent.

Constructor și proiectant pentru proiectul ”Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someşului, modernizarea şi extinderea infrastructurii pietonale şi ciclistice pe malurile râului: zona 3 - Platoul Sălii Sporturilor Horia Demian” a fost Asocierea SC Nord Conforest S.A. - SC Costin şi Vlad Birou de proiectare S.R.L. 

Valoarea atribuită a contractului de proiectare și execuție lucrări este de 15.467.646,10 lei cu TVA. Proiectul este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

IMG_7765.jpeg

Comentarii Facebook