Duminica 28 Aprilie

Lovitură dură pentru mafia din Cluj! Bani, un pistol și droguri găsite la percheziții în Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița - Năsăud - VIDEO


44 DE PERCHEZIȚII DOMICILIARE, ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE DROGURI ȘI EFECTUAREA, FĂRĂ DREPT, DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE.

Astăzi, 1 august, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, pun în aplicare 44 de mandate de  percheziție domiciliară, în locații situate în județele Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița – Năsăud, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc, deținere fără drept de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – iulie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, consumatorilor din județul Cluj și din județele limitrofe, droguri de risc și mare risc, cu sume cuprinse între 100 și 500 de lei pentru o doză.

Peste 20 de persoane vor fi conduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, pentru audieri. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor brigăzilor de combatere a criminalității organizate Oradea, Timișoara, Mureș, Alba, serviciilor de combatere a criminalității organizate Bistrița - Năsăud, Sălaj, Maramureș, Arad, Satu Mare, Inspectoratului de Poliție Județean Cluj -  Serviciul de Investigații Criminale și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița – Năsăud.

La activități participă și jandarmii grupărilor mobile de jandarmi Cluj și Mureș și Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.

Comentarii Facebook