Lovitură devastatoare pentru PRO TV. Producătoarea care a adus notorietatea postului a semnat cu Antena 1



Producătoare responsabilă pentru cele mai e succes emisiuni ale postului Pro TV, Mona Segall, a plecat recent de la postul lansat de Adrian Sârbu, iar acum a semnat un contract cu Antena 1.

Mona Segall a lucrat la pro TV timp de 19 ani și a stat în spatele unor emisiuni celebre, precum ”Vocea României", "Românii au talent", "Dansez pentru tine", "Ştii şi câştigi" sau "Masterchef".

"Mă bucură faptul că o echipă atât de valoroasă în producţia de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales să vină la Antena 1. Porţile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din această categorie de profesionişti. Chiar dacă până acum a însemnat pentru noi competiţie, nu am putut să nu admir intuiţia şi rezultatele muncii acesteia. Producţiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competiţie sănătoasă. Am încrederea că, alăturându-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contribuţie importantă în pasul următor al celei mai importante platforme de divertisment de pe piaţă. De altfel, ceea ce a diferenţiat întotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanţa pe care o acordă echipei - noi preţuim, mai mult decât orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este să oferim publicului şi partenerilor noştri cea mai bună opţiune în materie de TV entertainment", a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, informează libertatea.ro.

De asemenea, Mona Segall și-a explicat decizia de a semna cu Antena 1.

"Televiziunea a fost întotdeauna prima mea opţiune şi aşa va rămâne! Am ales Antena 1 pentru că avem aceeaşi viziune despre ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune şi am convingerea că împreună vom crea cea mai mare platformă de divertisment de pe piaţă. Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase aici, aducând un plus de valoare echipei de profesionişti ai Antenei!", a declarat Mona Segall.

Comentarii Facebook