Lovitură de TEATRU în cazul clujencei suspecte de febră tifoidă

 

Medicii au primit rezultatele analizelor pacientei internate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, suspectă de febră tifoidă.

 

Analizele făcute la Institutul Cantacuzino au arătat că pacienta nu are boala pe care o suspectu medicii. ”Au venit luni rezultatele probelor de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti în cazul pacientei internate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, suspectă de febră tifoidă, dar acestea sunt neconcludente. Analizele vor fi reluate şi vom trimite la Bucureşti un nou set de probe peste zece zile. Pacienta rămâne internată, izolată în spital, se menţine aceeaşi suspiciune de febră tifoidă”, a spus Mihai Moisescu, directorul Direcției de Sănătate Publică Cluj, conform Mediafax.

 

Este o suspiciune de febră tifoidă la o pacientă care s-a întors din străinătate şi care a fost internată la mijlocul săptămânii trecute la spitalul nostru. Pacienta se simte bine, este sub tratament medical, este izolată. Am trimis probe pentru analiză la Institutul Cantacuzino din Bucureşti şi aşteptăm rezultatele luni sau marţi să vedem dacă se confirmă sau se infirmă suspiciunea”, a spus Ion Mureşan, directorul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

 

Suspect este faptul că specialiști români nu au reușit sp stabilească despre ce boală este vorba. Este posibil ca probele trimise la București să nu fi fost bune sau suficiente. 

 

Citește mai jos detalii despre excursia unde femeia s-a îmbolnăvit.

Febră tifoidă la Cluj. Pacienta revenise dintr-o vacanță de lux plătită de patron

Comentarii Facebook