Locul de joaca de pe strada Grigore Alexandrescu a fost desfiintat la cererea a 69 de familii


Primaria a fost bombardata cu cereri pentru desfiintarea locului de joaca de pe strada Grigore Alexandrescu. Ultima solicitare a fost semnata de 69 de familii din zona.

"In urma numersoaselor sesizari venite din partea cetatenilor domiciliati pe str. Grigore Alexandrescu la nr. 10 si nr. 12, direct si indelung afectati de disturbarea linistii publice pe timp de noapte, Primaria municipiului Cluj-Napoca a analizat situatia pentru aplicarea solutiei optime. Solicitarile de desfiintare dese venite din partea asociatiei de proprietari sunt semnate de catre 69 de locatari de la adresele mai sus mentionate", se arata intr-un comunicat al Primarei Cluj-Napoca.

 

Vezi AICI cine a semnat lista!

 

Oamenii au cerut desfiintarea parcului pentru ca erau terorizati de tinerii care se adunau in fiecare noapte in zona respectiva.

"Intrucat sanctiunile contraventionale aplicate pentru acte de vandalism si perturbarea linistii publice, atat de Politia Locala cat si Inspectoratul Judetean de Politie Cluj nu au dus la rezolvarea problemei, in urma analizarii situatiei, a numarului mare de solicitanti si din dorinta de a satisface nevoile clujenilor, Primaria municipiului Cluj-Napoca a luat decizia de a desfiinta locul de joaca", precizeaza sursa citata.

Clujenii din zona au la dispozitie inca patru parcuri de joaca moderne in apropiere:

Str. Grigore Alexandrescu nr 2-4 – 100 metri
Str. Grigore Alexandrescu nr 17-18 – 70 metri
Str. Primaverii nr 4 – 100 metri
Str. Micus nr 3 – 80 metri

 

Locuitorii de pe strada Grigore Alexandrescu care au copii sunt extrem de nemultumiti de decizia de a desfiinta locul de joaca si spun ca cele  despre care spune primaria ca mai sunt in zona sunt fie intr-o stare proasta, fie extrem de aglomerate. Din aceasta cauza, cei mici nu prea mai au unde sa se joace.

Comentarii Facebook