Locţiitorul unei secţii de votare din Cluj prins beat în toaletă. A fost înlocuit şi amendat cu 1.500 de lei


Locţiitorul secţiei de votare nr. 97 din Cluj-Napoca, a fost găsit beat în toaletă după ce a fost plecat o perioadă de timp din secţia de votare.

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Cluj au declarat duminică că locţiitorul secţiei de votare nr. 97 Cluj-Napoca, ar fi dispărut o perioadă de timp din cadrul secţiei de votare ca apoi să fie descoperit sub infleunţa alcolului.

"Preşedintele secţiei de votare nr. 97 Cluj-Napoca ne-a sesizat că locţiitorul secţiei a dispărut o anumită perioadă de timp, după care acesta a fost descoperit sub influenţa alcoolului, în toaletă. A fost sesizată şi Poliţia care a efectuat cercetări la faţa locului şi l-a amendat. Locţiitorul va fi înlocuit cu o altă persoană", au precizat reprezentanţii BEJ Cluj.

Anca Bolba, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, a declarat că persoana în cauză a fost amendată pentru că refuzat să se conformeze dispoziţiilor preşedintelui secţiei de votare "cu privire la asigurarea ordinii în localul de vot" cu suma de 1.500 de lei.

Persoana respectivă ar fi încasat, duminică, banii pentru activitatea ce ţine de procesul electoral, o sumă de 367 de lei şi din acei bani şi-ar fi cumpărat băutură alcoolică.

Comentarii Facebook