Locotenentul Alexandru Gheorghe, judecat azi la Campia Turzii! Conducerea MApN e in silenzio stampa


Locotenentul Alexandru Gheorghe, cel care a protestat in Bucuresti imbracat in uniforma militara, este judecat astazi, la Campia Turzii, de Consiliul de Judecata.

Procedura a inceput la ora 9.30, cu toate ca locotenentul Alexandru Gheorghe a anuntat ca este nelegala, deoarece nu au fost urmati toti pasii cerute de legile militare. "Sunt practici comuniste si staliniste. Eu nu am semnat pentru ca nu a fost respectata legea. Trebuia sa primesc avertisment, apoi mustrare si numai dupa acesti pasi pot fi dus in fata Consiliului de Judecata", a afirmat Alexandru Gheorghe, care a refuzat sa semneze ca este de acord sa apara in fata Consiliului de Judecata.

Sustinatorii ofiterului au anuntat ca se vor aduna in fata unitarii militare de la Campia Turzii, fara a mentiona o ora.

Reprezentantii MApN au refuzat sa comenteze aceste informatii, anuntand ca pozitiile oficiale vor fi exprimate numai prin comunicate de presa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

"Sedinta de judecata va fi luni, cand voi fi aparat si de un fost militar de cariera cu 40 de ani vechime, care are studii juridice. Am decis sa apelez la unele ajutoare pentru a demonstra ca sunt nevinovat si ca, potrivit regulamentelor militare, eu am drepturi", a declarat Alexandru Gheorghe.

Comentarii Facebook