Duminica 28 Aprilie

Locatarii unui bloc din Mănăștur, indignați de mizeria din parcul lângă care locuiesc: „Parcul este plin de părinți și copii/Miroase îngrozitor”


Locatarii unui bloc din Mănăștur nu se pot bucura de parcul de lângă casă din cauza mizeriei lăsată de unii părinți. Aceștia au sesizat Primăriei că în parcul din spatele imobilului situat pe Aleea Ciucaș nr.3 unii părinți își lasă copiii „să-și facă nevoile”. 

Asociația de Proprietari cere autorităților locale să curețe zona pentru că „miroase îngrozitor”.

„Bună ziua! Asociația de Proprietari Ciucaș nr.3 sc.1 vă sesizăm, având în vedere că în spatele imobilului sc.1 este un parc de copii, ce aparține Primăriei, avem rugămintea și insistența să trimiteți să se curețe. 

Parcul este în totalitate plin de părinți și copii, problema este că, copiii își fac nevoile în parc, lângă gardul care desparte sc.1 de parc. 

Este plin de șervețele, hârtie igienică, etc. Miroase îngrozitor! Vă rog să luați în considerare ceea ce vă sesizăm și vă rugăm de urgență să se ia măsuri. Așteptăm un răspuns. Mulțumim!!!”, se arată în sesizarea cetățenilor transmisă Primăriei Cluj.

Comentarii Facebook