Localitatile Gilau, Luna de Sus si Floresti, raman fara gaz joi, 11 noiembrie


Localitatile Gilau, Luna de Sus si Floresti, partial, vor ramane fara gaz joi, 11 noiembrie, fara gaz din cauza unor lucrari la reteaua de distributie.

"Lucrarile sunt complexe si vizeaza cuplarea si punerea in functiune a unor conducte noi de distributie a gazelor naturale. E.ON Gaz Distributie va intrerupe alimentarea cu gaze naturale in localitatile Gilau, Luna de Sus si partial in Floresti, pe partea stanga a localitatii, de la strada Poligonului, in cursul zilei de joi, 11 noiembrie, incepand cu ora 07.30 dimineata", a declarat Oana Trandafir, purtatorul de cuvant al E.ON Gaz Distributie.

Lucrarile efectuate au constat in inlocuirea de conducte si bransamente in lungime de aproximativ 0,6 kilometri cu conducte si bransamente noi din polietilena, extinderea sistemului de distributie cu peste 3,5 kilometri si montarea a trei statii de reglare a presiunii sectoriale pentru imbunatatirea parametrilor de distributie a gazelor naturale.

Valoarea investitiilor realizate este estimata la aproximativ 6,8 milioane de lei.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, incepând cel mai probabil in jurul orei 16.00.

E.ON Gaz solicita consumatorilor sa inchida toate focurile deschise, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Comentarii Facebook