Liniuţe pe strada Liviu Rebreanu, sub nasul Poliţiei Rutiere

 

Clujenii care locuiesc pe strada Liviu Rebreanu, din cartierul Gheorgheni, reclamă faptul că strada proaspăt asfaltată de Primăria Cluj-Napoca este folosită pentru liniuţe nocturne.

 

"Sunt curse de viteza in fiecare noapte pe strada Liviu Rebreanu. Mai ales de cand strada a fost asfaltata in 2012, cursele de viteza sunt nelipsite on fiecare noapte (in special dupa ora 22.00). Este un chin pentru locatarii de pe Rebreanu, mai ales pentru cei care avem nou-nascuti. Ceea ce este si mai deranjant este faptul ca aceste curse se desfasoara intr-o zona unde la 100 metri se afla politia rutiera. Si nu se intampla absolut nimic.

 

O solutie cred ca ar fi mai ales la trecerea de pietoni de la Biserica Sf. Dimitrie, vis-a-vis de spălătoria auto, să se puna zone înălţate (limitatoare de viteza) ca si pe strada Venus. De asemenea si la trecerea de pietoni Rebreanu, colţ cu Albac.

 

Situatia este infernala cu aceste curse ( in special motociclisti ) mai ales pentru copii", a scris Radu Pop.

 

"Motocicletele si BMW-urile care participa la "competitii" isi iau startul din parcarea hotelului Royal, deci au "protectie" inalta", a mai precizat un clujean pe site -ul domnuleprimar.ro. Interesant este că Hotelul Royale este deţinut de fostul şef al IPJ Cluj, Pop Teodor Puşcaş. 

 

Situa'ia a fost reclamată Primăriei Cluj-Napoca, dar măsurile treebuie luate de Poliţia Rutieră, care s-ar părea că închide ochii.

Comentarii Facebook