Liderul sindical de la Poșta Cluj HABAR nu are ce se întâmplă în instituție! Cum a ajuns să își ceară scuze de la șeful AJOFM Cluj

 

Liderul sindical de la Poșta Cluj, Carol Șinka, a demonstrat că habar nu are ce se întâmplă în instituția la care lucrează și că nu poate apăra drepturile celor pe care îi reprezintă.

 

Săptămâna trecută, un angajat disponibilizat s-a plâns că numai la Cluj nu au fost acceptate dosarele la AJOFM. ”La nivel de conducere a companiei, toată lumea ridică din umeri, inclusiv liderul de sindicat. Nici o explicație nu există, toată lumea tace, iar foștii angajați sunt lăsați în voia sorții. Chiar asta merită după zeci de ani de muncă cinstită?”, ne-a mai scris fostul angajat.

 

Liderul sindicatului din Poșta Cluj, Carol Șinka, ne-a contactat telefonic în cursul zilei de vineri, 18 octombrie, și a acuzat virulent conducerea AJOFM Cluj de faptul că nu acceptă dosarele muncitorilor de la Poșta Română. ”Eu sunt supărat că oamenii aceștia sunt lăsați în voia sorții. Eu cât pot fac. Ce să fac, să fac greva foamei?”, a spus Șinka. ”Merg la Prefectură, e singurul lucru pe care îl pot face. Am sunat și la compania de Poștă și am aflat că Clujul este singurul județ care nu vrea să ia dosarele. De ce la Cluj nu? Are domnul director de la AJOFM (n.red. Daniel Don) altă politică? A făcut parte din alt partid? De asta nu vrea să ia dosarele”, a tunat Carol Șinka. 

 

Sursele Știri de Cluj susțin că liderul sindical a fost sunat de directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, care i-a demonstrat că problema este chiar la instituția pe care o reprezintă. ”Vă rog să modificați poziția mea. Îmi cer scuze față de domnul Don. Am greșit când l-am acuzat. Am aflat că dosarele nu s-au depus din vina companiei de Poștă”, a declarat, spășit, marți, 22 octombrie, Carol Șinka.   

 

Conducerea AJOFM Cluj precizează că acordarea ajutoarelor de șomaj și a celorlalte drepturi în cazul angajaților de la Poșta nu a fost posibilă din cauza faptului că Poșta Română nu a finalizat dosarele de personal ale fiecare angajat disponibilizat în baza Ordonanţei 36.

 

Vezi AICI plângerea angajatului disponibilizat. 

Comentarii Facebook