Sambata 25 Septembrie

Lacul Gilău a fost împânzit de 120 de zâmbete în caiace colorate de Ziua Copilului - FOTO

Caiac SMile_Gilau.jpeg

120 de copii instituționalizați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj au sărbătorit Ziua Copilului în caiace colorate, într-un cadru natural minunat al lacului Gilău.Caiac SMile_Gilau (2).jpeg

Asociația Caiac Smile, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj, Administrația Bazinală de Apă Someș- Tisa și Primăria comunei Gilău a adus zâmbete pe chipurile acestor copii, organizând activități sportive în caiace și multă distracție.

Peisajul Lacului Gilău completat de caiacele plutind pe apă a prins culoare, iar bucuria copiilor a răsunat împrejur.

Caiac SMile_Gilau (4).jpeg

Cred cu tărie și am demostrat că acest sport practicat în natură cu caiacul reprezintă terapie atât fizică cât și psihică pentru îmbunătățirea calității vieții, ce contribuie la procesul de incluziune socială și la creșterea stimei de sine în rândul persoanelor cu dizabilități și al copiilor proveniți din mediile defavorizate.

Suntem mândri și bucuroși să realizăm acest proiect de suflet în județul Cluj, aducând zâmbet și pe chipul acestor copii!

De asemenea, mulțumim Motelului Gilău pentru găzduire și surprizele pregătite copiilor!”, au transmis reprezentanții Asociației Caiac Smile, într-un comunicat.

Caiac SMile_Gilau (5).jpeg

Comentarii Facebook