La scolile din centrul Clujului, 80% dintre elevi intră în clasa zero cu flotantul părinților

 

Șeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus, a recunoscut că 80% dintre părinții care își dau copiii, în clasa zero la școlile din centru, au flotant.

 

80% din cei care își înscriu copiii la școlile din centrul Clujului au flotant. Noi știm dinainte câți copii ar trebui să fie. La Bălcescu, în mod normal, noi am avea 18 copii, dar cu buletin am avut 110 înscriși. Se face un recensământ și se știe câți locuiesc acolo. Difereța poate fi de 1 -2, dar nu de șapte ori mai mulți copii”, a spus Valetin Cuibus.

 

Așa s-a ajuns în situația ca unele școli din centrul orașului să fie nevoite să introducă clase de după-amiază. ”Au venit părinții și s-au plâns, dar le-a spus că ar fi trebuit să se gândească la acest lucru la început.

 

Acum am observat că se revine la școlile de cartier. Am avut suplimentări de clase pe Mănăștur, la școlile Rebreanu și Creangă, dar avem suplimetări de clase și în Grigorescu, la Ghibu”, a mai spus Valentin Cuibus, la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Vezi AICI înregistrarea, la minutul 38.40).

Comentarii Facebook