La Serviciul Permise și Înmatriculări Cluj masca nu se poartă - FOTO


UPDATE

Prefectul județului Cluj, Mircea Abdurean, a declarat că a dispus un control la prima oră la Serviciul din subordinea Prefecturii, iar angajata a fost sancționată.

---------------------

La Serviciul Permise și Înmatriculări Cluj, aflat in subordinea Prefecturii Cluj, masca pare ceva optional pentru angajati. Unii o poarta, altii nu, desi in Cluj-Napoca masca este acum obligatorie in toate spatiile: inchise si deschise. Decizia de purtare a mastii a fost luata, conform reglementarilor in vigoare, chiar de Prefectura Cluj. Un cititor ne-a relatat ieri o situatie care nu ar trebui sa existe chiar in insitutiile care ne decid comportamentul.

La  3 din 5 ghișee de la Serviciul Permise si Inmatriculari auto de pe strada Albac masca nu se poarta deloc.

Eu am fost foarte dezamăgit să văd ca noi toți purtam, că așa e legea, pentru ca de partea cealaltă a biroului să ne vorbească oameni fără măcar urmă de mască”, ne-a relatat clujeanul.

NOTA: Poza a fost facuta ieri, 5 noiembrie 2020, dupa-amiaza, la Serviciul Permise și Înmatriculări Cluj, aflat in subordinea Prefecturii Cluj. In acelasi sediu de pe Strada Albac, nr.15, Cluj-Napoca, functioneaza si Politia Rutiera Cluj.

Dacă ați fost martorul unui eveniment care poate deveni o știre sau aveți imagini de la un incident, le puteți trimite pe office@stiridecluj.com, pe Facebook sau pe WhatsApp la numărul 0722804093.

Comentarii Facebook