La Cluj se fură și stâlpii de pe autostradă! Trei hoți au fost prinși încercând să fugă cu stâlpi de 2 metri


Trei bărbați au fost prinși în flagrant de polițiștii clujeni în timp ce încercau să fure stâlpi de metal și plase de sârmă de pe Autostrada Transilvania.

La data de 15 mai a.c., ora 20:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în timp ce patrulau cu jandarmii pentru a menţine liniştea comunităţii, au surprins în flagrant delict trei bărbaţi, bănuiţi de furt calificat”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, cei trei, cu vârste cuprinse între 26 şi 38 de ani, din comuna Călăraşi, au fost depistaţi la km 4,5 al autostrazii A3, între Câmpia Turzii şi Turda, în timp ce ar fi încercat să sustragă elemente ale bazinului colector al autostrazii A3.

Bărbaţii au fost împiedicaţi de poliţişti să îşi continue activitatea infracţională şi le-au fost confiscaţi aproximativ 40 de metri de plasă din sârma, de 1,90 metri înălţime, precum şi trei stâlpi din profil metalic, de 2 metri înălţime.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, prejudiciul urmând a fi estimat de administratorul drumului.

Comentarii Facebook