La Cluj-Napoca se vând carduri de călătorie contactless, cu valabilitate orară

 

CTP Cluj vinde din 1 martie carduri de călătorie pentru sistemul de ticketing. 

 

Vânzarea se face în cadrul Biroului de Abonamente al Companiei de Transport Public de pe Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 79A. ”In luna martie se vor deschide si celelalte Centre de vanzare in urmatoarele locatii: Primaria Centrala, Primaria Grigorescu, Primaria Zorilor, Primaria Iris, Primaria Someseni, Biroul de Abonamente CTP din Piata 1 Mai.

 

Cardul de calatorie este un card contactless pe care se pot incarca titluri de calatorie de tip abonament, bilet si portofel electronic la automatele stradale si la Centrele de vanzare. Validarea este obligatorie pentru fiecare calatorie si se face prin apropierea cardului de validator si mentinerea lui pentru circa doua secunde, pana la afisarea mesajului de confirmare a validarii”, precizează .

 

În prima etapa se vor putea achizitiona pe card bilete de timp, bilete de calatorie si abonamente integrale valabile in Cluj­Napoca, conform listei urmatoare: 

 

 

In viitor se vor putea achizitiona titluri de calatorie metropolitane, precum si cele gratuite si cu reducere.

 

Calatorii vor putea achizitiona in continuare abonamentele actuale pe suport de hartie. Cele doua sisteme vor functiona in paralel pana la adaptarea completa a calatorilor la noul sistem de vanzare si validare electronica a titlurilor de calatorie.

Comentarii Facebook