La Cluj, cei mai buni politisti sunt de fapt niste ... politiste! Fetele au cele mai mari medii la Scoala de Agenti "Septimiu Muresan" - FOTO

 

Cei mai buni absolventi ai Scolii de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj sunt fetele, care au obtinut cele mai bune medii si pe deasupra mai sunt si sefe de promotie.

 

In ultimii doi ani la Cluj s-au pregatit 148 de tineri pentru specializarile Ordine Publica si Criminalistica.

 

Cele mai bune note din scoala au fost obtinute de viitoarele politiste, care au "acaparat" podiumul in detrimentul baietilor, care nu au prea stat cu burta pe carte.

 

Seful promotiei este agent de politie Scotnitchi Mihaela, cu media 9,70, urmata de agent de politie Simion Ileana, cu media 9,60 si de agent de politie Andrada Oltean, cu media 9,59.

Toti cei care au absolvit au primit felicitari din partea subsecretarului de stat, chestor principal de politie Ioan Nicolae Cabulea, adjunct al sefului Departamentului Ordine si Siguranta Publica din Ministerul Administratiei si Internelor.

Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj a fost infiintata in 2004 si a pregatit pana acum 1.047 agenti de politie.

Comentarii Facebook