Duminica 10 Decembrie

La Autostrada Transilvania se lucrează cu utilaje FURATE din Spania - VIDEO

 

Polițiștii au descins pe șantierul Autostrăzii Trasilvania, de unde au confiscat mai multe utilaje date în urmărire interațională de spanioli.

 

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii clujeni au depistat trei utilaje, în valoare de aproximativ 200.000 euro, date în urmărire internaţională de autorităţile spaniole, ca fiind sustrase.

 

La data de 24 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat trei utilaje, date în urmărire internaţională.

 

Autorităţile spaniole au semnalat bunurile, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, ca sustrase din spaţiul comunitar.

 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii le-au identificat pe raza comunei Gilău. Utilajele, aflate în posesia unui agent economic, erau folosite pentru executarea unor lucrări în incinta şantierului aferent autostrăzii A3.

 

Cercetarile continuă în cauză pentru stabilirea situaţiei juridice exacte a celor trei vehicule, sub coordonara Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca. 

Bunurile au fost lasate în custodia agentului economic în posesia căruia au fost identificate, până la finalizarea investigaţiilor.

Comentarii Facebook