L-a prins rușinea de Paște sau frica de poliție? Clujeanul care a furat o banca din Mănăștur, din fața unei clinici, a adus-o înapoi - VIDEO


Bărbatul care a furat o bancă de lemn din fața Clinicii Veterinare Calvaria a returnat-o, după ce Știri de Cluj a făcut public cazul.

Astăzi, de dimineață, ne-a fost returnată banca. A apărut așa cum a și dispărut, dar de data asta fără să poată fi surprinsă de camerele noastre. Am fost impresionați de implicarea dumneavoastră și vă mulțumim pentru share-uri, dar și poliției locale și poliției de la secția 4, care s-au autosesizat în această speță”, au precizat cei de la Clinică.

Vezi AICI imaginile video.

Furtul s-a produs înainte de Paște, uar reprezentanții clinicii din cartierul Mănăștur au cerut ajutor pentru recuperarea bîncii. Aceștia au postat imagini video în care apare un bărbat care ia banca folosită de clienții veniți cu pacienții necuvântători la consult și pleacă.

Folosind umorul, reprezentanții clinicii l-au rugat pe cetățeanul care pare că avut nevoie de bancă și a plecat cu ea, ca, după ce face ce voia cu ea și își rezolvă problemele, să o aducă totuți înapoi după sărbători.

Rugăm domnul care a avut nevoie de banca noastră de Paște, după sărbători și după ce își face treaba cu ea, să o înapoieze că și noi avem nevoie de ea. Mulțumim!, au precizat reprezentanții clinicii din Cluj-Napoca”, au transmis atunci cei de la Clinică.

Apariția în presă a cazului a ajutat, iar pe hoț l-a prins rușinea.

Comentarii Facebook