Miercuri 24 Aprilie

L-a lăsat pe un tânăr să-i conducă mașina și s-a ales cu dosar penal. Ce a pățit un clujean



Polițiștii clujeni au depistat, marți, un conducător auto care se afla la volan, deși avea permisul de conducere suspendat.

La data de 29 martie a.c., ora 15:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au depistat un tânăr de 20 de ani, din localitatea Fizeşu-Gherlii, care conducea un autoturism deşi îi era suspendat dreptul de a conduce”, inforrmează IPJ Cluj.

Acesta a fost depistat conducând pe strada Romană, din Gherla.

Proprietarul autoturismului, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Gherla, era pasager în autoturism. Conform primelor cercetări, acesta şi-ar fi încredinţat autovehiculul spre a fi condus, deşi ar fi cunoscut faptul că tânărul de 20 de ani avea suspendat dreptul de a conduce.

Astfel, faţă de tânăr se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, iar faţă de proprietarul autoturismului se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de încredinţarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendată, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook