Kelemen Hunor, presedintele UDMR, si-a cumparat in Cluj, in 2010, o casa si un teren


Ministrul Culturii si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, detine o casa si un teren in Cluj-Napoca si a declarat un venit de 60.000 de lei in ultimul an.

Kelemen Hunor detine 2/5 dintr-o casa de locuit si dintr-un teren intravilan, ambele situate in Cluj-Napoca. Casa are o suprafata de 119,85 mp si a fost cumparata in 2010, impreuna cu parintii, Kelemen Ioan si Kelemen Magdalena.

Potrivit declaratiei de avere publicata pe site -ul Guvernului, Kelemen Hunor mai detine 2/5 dintr-un teren intravilan in Cluj, in suprafata de 292 mp, cumparat tot in 2010, impreuna cu parintii.

In plus, ministrul Culturii, are intr-un cont la Banc Post suma de 59.286 de lei si a incasat, in ultimul an, din salariul ca ministru suma de 56.408 lei, iar din functia de presedinte al UDMR inca 3.679 de lei.

Kelemen Hunor a mai declarat ca detine actiuni la Medianet SRL din Miercurea Ciuc si ca este membru al Fundatiei Communitas din Cluj-Napoca si membru fondator si membru in consiliul de administratie al Fundatiei Academia Kos Karoly Akademia din Bucuresti. Kelemen Hunor este si presedintele Fundatiei pentru Scoala. Din toate aceste organizatii, presedintele UDMR nu a realizat niciun castig salarial.

Kelemen Hunor este si membru al Uniunii Ziaristilor Maghiari din Romania.

Comentarii Facebook