Miercuri 17 Aprilie

Kangoo Jumps caritabil în Sala de Sport Gheorghe Roman

 

Asociația M.A.M.E. și Kangoo Club România organizează pentru al șaptelea an consecutiv evenimentul sportiv caritabil “Kangoo Jumps pentru Viață”.

 

Anul acesta, evenimentul va avea loc pe data 26 martie și va fi susținut, pentru prima oară, la Cluj, la Sala de Sport Gheorghe Roman.

 

Fondurile strânse din taxa de participare minimă recomandată, în valoare de 50 de lei, vor asigura, pe parcursul anului 2016, servicii de consiliere, suport și recuperare medicală oferite gratuit copiilor bolnavi în cadrul Centrului Steluțelor.

 

Pasiunea pentru Kangoo Jumps și dorința de a ajuta se îmbină armonios în cadrul acestui eveniment caritabil, devenit deja tradiție. Fondurile strânse ne vor ajuta să susținem ședințele de consiliere psihologică, nutrițională, recuperare medicală și atelierele de art-terapie emoțională de care beneficiază copiii diagnosticați cu cancer și alte boli grave de care avem grijă în cadrul Centrului Steluțelor”, a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației M.A.M.E.

 

Astfel, iubitorii sportului Kangoo Jumps, persoane care doresc să facă mișcare și, în același timp, o faptă bună, sunt așteptați între orele 10:00 - 17:30 la sesiunile antrenante susținute de Kinga Sebestyen și instructorii Marius și Brândușa Rusu, Ciprian Cavajdan, Ildiko Marica, Cristina Pintea, Sofia Gospodinova și Trupa Sobis. De asemenea, vor participa în calitate de invitați speciali Mihai Leu, campionul mondial la box profesionist și Vasilică Ceterașu, interpret de muzică populară. 

 

Kangoo Jumps este un sport minunat, care ne ajută să trăim sănătos și să fim fericiți. De aceea, “Kangoo Jumps pentru Viață” este un bun prilej de a ne simți bine și, în același timp, de a ne uni forțele pentru a ajuta copiii bolnavi de care Asociația M.A.M.E. are grijă. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare, astfel încât suma strânsă din donarea taxei de participare să fie de un real sprijin pentru sănătatea acestor copii”, a declarat Kinga Sebestyen, preşedintele Kangoo Club România.

 

Cum puteți participa?

 

Accesul se face în baza unei donații în valoare de 50 lei, reprezentând taxa de participare la eveniment. Banii pot fi depuși în contul Asociației M.A.M.E., IBAN: RO03BTRL04401205N75044XX deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea “Kangoo Jumps” sau în urna amplasată în sala de Sport Gheorghe Roman din Cluj, unde va avea loc evenimentul. Persoanele care doresc să participe, însă nu au ghete Kangoo Jumps, sunt rugate să le rezerve la numărul  de telefon 0723.664.813 sau la e-mail: andreea.tache@asociatiamame.com 

 

Vezi AICI alte detalii despre eveniment.

Comentarii Facebook