Jungla imobiliară din Cluj: Chirii de „nerefuzat”, la preț de Dubai, în blocul cu „aripi”. Sume nesimțite pentru un bloc fără recepție finală


În fiecare dimineață coada la urcare pe Frunzișului ajunge până jos în Mănăștur. Șoferii clujeni îndură zilnic cozile infernale de pe strada Frunzișului și nimeni nu face nimic pentru a grăbi lucrările la sensul giratoriu. Boc a promis doar după finalizarea sensului giratoriu să se dea în folosință „blocul cu aripi”, însă constructorul nu se grăbește. Ba chiar mai mult, proprietarii deja își caută chiriași, oferind chiriile la prețuri „cosmice”, astfel că sensul giratoriu este lăsat la final.

Un asemenea anunț apărut pe un grup de închiriere a stârnit amuzamentul clujenilor. Proprietarul unui apartament cere 600 de euro pentru proprietatea sa din Complexul Wings, locul de parcare se închiriază separat. Astfel, prețul ar putea ajunge conform estimărilor la circa 650 de euro.

chirie.jpeg

Prețul pare cam „piperat”  pentru acea zonă, departe de mijloacele de transport în comun. În cartierul Zorilor, sunt închiriate cu 450 - 500 de euro apartamente cu trei camere, două băi, bucătărie separată. Însă, Complexul Wings din Cluj-Napoca, este considerat unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din România, așadar unii proprietari par să profite la maxim de acest aspect și „jupoaie” clienții de sume prea puțin justificate.

baie.jpeg

Închiriez apartament modern, LA PRIMA ÎNCHIRIERE, în Complexul Wings, cartierul Zorilor 

-suprafața: 47 mp 

-et 4

-se poate închiria loc de parcare separat

-centrala proprie

-mașina de spălat vase 

-terasa 

600€”, se arată în anunțul publicat pe grupul de Facebook Chirie CLUJ-NAPOCA. 

Reamintim că sensul giratoriu de pe strada Frunzișului este realizat de firma care a ridicat blocul Wings, Studium Green. Constructorul a primit autorizația cu condiția de a realiza acest sens giratoriu, care trebuia să fie gata până în luna martie 2022.

Comentarii Facebook