Duminica 27 Noiembrie

Județul Cluj, sub atenționare de Cod Galben de ploi torențiale, vânt și grindină. Avertizarea meteo, valabilă până sâmbătă


Meteorologii au emis un Cod Galben de ploi torențiale, vânt puternic și izolat grindină pentru mai multe județe din țară, printre care și județul Cluj, valabil până sâmbătă dimineață. 

Meteorologii au emis, joi, o atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități de apă însemnate, valabilă până sâmbătă dimineața pe raza a nouă județe. 

Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în intervalul 8 septembrie, ora 22:00 – 10 septembrie, ora 10:00, în Crișana, Maramureș și în nord-vestul Transilvaniei vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, local 20 – 30 l/mp și pe arii restrânse, 40 – 50 l/mp

Judeţele vizate de atenţionarea Cod Galben sunt: Alba, Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Hunedoara, Maramureş, Sălaj şi Satu Mare.

ANM precizează că manifestări de instabilitate atmosferică vor fi vineri (9 septembrie) atât în Banat şi restul Transilvaniei, cât şi în jumătatea de nord a Moldovei, iar sâmbătă (10 septembrie) în cea mai mare parte a ţării.


Comentarii Facebook