Jucător de la CFR prins băut la volan. E acuzat că și-a bătut soția și a fugit


Fundașul lui CFR Cluj, Paulo Vinicius (35 de ani), este acuzat că și-a bătut soția la finalul săptămânii trecute, apoi s-a urcat băut la volan și a plecat de acasaă, polițiștii reușind să ăl prindă în trafic.

Se pare că sud-americanul avea o alcoolemie de 0.30mg/l în aerul respirat în momentul în care echipajul l-a oprit în cartierul Gheorghieni, scrie Digisport.ro.

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că, într-un apartament dintr-un imobil situat pe raza cartierului Gheorgheni are loc un conflict.

La faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 34 de ani, care a relatat că, în cursul serii, în urma unor discuţii în contradictoriu între aceasta şi sotul său, ar fi fost agresată fizic. A fost solicitat un echipaj medical, femeia fiind trasportată la o unitate medială, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Femeia a refuzat emiterea unui Ordin de protecţie provizoriu.

Poliţiştii nu l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani la faţa locului, motiv pentru care, au procedat la căutarea acestuia, fiind identificat pe strada Detunată din municipiul Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i reţinut permisul de conducere. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook