Miercuri 24 Aprilie

Jucarii cu zambete pentru copiii diagnosticati cu cancer


Societatea Romana de Cancer Cluj-Napoca desfasoara in luna decembrie campania “Jucarii cu Zambete” pentru copiii diagnosticati cu cancer, care urmeaza tratamente in Cluj Napoca si care provin din familii sarace sau defavorizate.

"Campania “Jucarii cu Zambete” este o actiune de responsabilizare sociala care isi doreste sa contribuie la stimularea membrilor societatii in vederea implicarii active in comunitate. Scopul campaniei consta in: colectare de donatii sub forma de jucarii pentru cadourile de Craciun, strangere de donatii sub forma de sponsorizari de la persoane fizice si/sau juridice, utilizate pentru achizitionarea obiectelor de uz personal sau a unor materiale educaionale, crearea atmosferei de Craciun pentru copiii beneficiari ai campaniei", sustin organizatorii.


Persoanele interesate sa doneze jucarii se pot adresa direct la sediul Societatii Romane de Cancer Cluj-Napoca de pe Str. Bisericii Ortodoxe, Nr.11, Jud. Cluj, sau la numarul de telefon 0264/ 450095, de luni pana vineri intre orele 09:00 – 15:00.

Pentru stabilirea modalitatii de donatie pot fi contactate urmatoarele persoane: Camelia Abercei – coordonator SRC Tel. 0721903448, E-mail. src@iocn.ro sau Roxana Mihailescu – voluntar SRC (Tel. 0744.705894, E-mail. campaniajucariicuzambete@yahoo.ro.

De asemenea, donatii financiare pot fi efectuate de catre persoane fizice sau juridice in contul SRC Cluj-Napoca - RO72 RNCB 0106 0265 8893 0001,  deschis la Banca Comerciala Romana -  Sucursala Cluj, cu mentiunea “Campania Jucarii cu Zambete”.

Comentarii Facebook