Jim Bagnola vine la Cluj-Napoca. Jim a fost trainer la NASA, FBI și NATO

 

Celebrul speaker international Jim Bagnola revine la Cluj-Napoca, în perioada 26 - 27 noiembrie, în cadrul unui eveniment organizat de Transylvania College si Human Performance Development International.

 

Jim Bagnola oferă un training destinat managerilor dornici să își dezvolte propriile echipe și lansarea cărții ”Becoming a Professional Human Being (De profesie, OM)” în limba română.

 

Evenimentele din Cluj-Napoca fac parte din turneul national efectuat de Jim Bagnola, ”The Leader as Coach”.

 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

 

26 noiembrie 2012

 

10.30- Conferinta de presa

11.00- Conferinta: Educatie prin leadership

 

În cadrul acestei conferințe, Jim Bagnola le va vorbi elevilor de la Transylvania College despre importanța și influența leadership-ului în educație.

 

27 noiembrie 2012

 

9.30-17.30 Training: The Leader as Coach

 

Ziua va incepe cu training-ul: The leader as Coach. Participanții vor învăța secretele necesare pentru a transforma talentul lor și al celorlalți în performanță. De la crearea unui climat pozitiv, la modele de coaching, limbaj inspirațional, fundamente ale comunicării deschise, tehnici de ascultare activa și până la modele de coaching și acțiuni de dezvoltare, toate acestea servesc unui scop bine definit: dezvoltarea condiției de leader în cadrul echipei, prin coaching.

 

Jim Bangola este considerat unul dintre cei mai buni traineri de leadership din lume și unul dintre cei mai bine cotaţi oratori din America de Nord. El a lucrat cu instituţii şi companii precum Shell Oil Company, Kroger Company, NASA, FBI, NATO, United Nations etc. 

 

În România a făcut traininguri pentru Guvernul României, Alliantz Tiriac, GFK, Lafarge, Leaders România, McCann Erickson, OMV și Solectron.

Comentarii Facebook