Japonezul Akinori Oishi, expune in premiera in Romania, la Cluj FOTO

 

Unul dintre cei mai renumiti graficieni, Akinori Oishi, isi expune lucrarile la Casa de Cultura a Studentilor in 28 si 29 martie.

Expozitia face parte din festivalul Japan Play Transylvania, iar ilustratiile ce vor fi expuse in cele doua zile ale festivalului, 28 si, respectiv, 29 aprilie, in holul Casei de Cultura a Studentilor.

 

"Japan Play Transylvania" - Primul festival de cultura japoneza din Transilvania are loc la Cluj

 

 Lucrarile lui Akinori Oishi, create cel mai frecvent in pix sau carioca, se concentreaza pe animatiile interactive, fiind formate adesea dintr-o multitudine de caractere grafice mici si repetitive, care au impact puternic asupra tuturor categoriilor de public. 

Akinori Oishi s-a nascut in Japonia in 1972 si a studiat Artele Plastice la Universitatea de Arte din Kyoto, precum si multi-media la International Academy of Media Arts and Sciences (IAMAS), in Ogaki, Japonia.


Desi artistul nu va putea fi prezent personal la Cluj-Napoca, organizatorii au demarat demersurile pentru a-l aduce pe Akinori Oishi in Romania la editia din 2013 a festivalului Japan Play Transylvania. 

Comentarii Facebook