Janis Cluj a ATACAT închiderea clubului! CUM explică lipsa autorizațiilor: Vecinii sunt greu de MULȚUMIT



După ce au efectuat un control de specialitate la Janis Club, polițiștii clujeni au impus măsura de suspendare temporară a activității.


Totuși, conducerea clubului spune că acesta este deschis și că măsurile impuse de oamenii legii au fost atacate, precizând că avizele necesare funcționării erau în lucru.

Janis-ul e la fel de inchis ca si Stiri de Cluj, adica functioneaza, legal, in continuare. Masurile suspendarii temporare a activitatii, pentru lipsa spatiilor de nefumatori si a avizului de functionare de la Primarie (doar pt aceste considerente s-a luat masura suspendarii temporare a activitatii), sunt supuse cailor de atac, care suspenda executarea. Toate avizele erau in lucru oricum si vor fi obtinute, in masura in care depinde de noi. Legislatia prevede obtinerea pe parcurs a acestor avize, un local putand sa-si desfasoare activitatea si fara ele, o vreme”, ne-au transmis reprezentanții Janis Club.

Aceștia se mai plâng că problemele cu avizul de funcționare de la Primărie sunt cauzate de un vecin ”imposibil de mulțumit”, comparând situația cu cea de la grădina de vară Boema.

Cu avizul de la Primarie e ca si in cazul Boema, bine-cunoscut publicului (probleme cu un vecin imposibil de multumit, pe scurt), iar cu spatiile de nefumatori...ne vom conforma si, mai mult, vom fi primii care vom interzice complet fumatul, atunci cand Legea va obliga pe toata lumea sa faca acest lucru”, mai spun cei din conducerea clubului.

Comentarii Facebook