Jaf la o sală de jocuri din Cluj-Napoca. Poliția l-a arestat pe bărbatul mascat - EXCLUSIV


Un bărbat mascat a jefuit o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, în zona Autogării Fany. Tâlharul a pătruns înarmat cu un cuțit și a cerut să i se dea toți banii.

Polițiștii clujeni l-au prins pe un bărbat care este bănuit de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au făcut două percheziții domiciliare joi dimineața, alături de mascați și de polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

Cel care a comis jaful are 37 de ani și locuiește în Cluj-Napoca, conform unor surse judiciare.

Mascații au descins la prima oră la două domicilii, din Cluj-Napoca și din Baciu, unde autorul jafului ar fi ascuns banii și obiectele folosite în timpul acțiunii.

Potrivit datelor aflate de Știri de Cluj, în data de 4 februarie, la ora 3:30, bărbatul de 37 de ani a pătruns într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, înarmat cu un cuțit. Acesta a amenințat-o pe chelneriță și a fugit cu 10.000 de lei.

Polițiștii l-au reținut joi dimineața pe autorul jafului, Iosif Racs, pentru 24 de ore. Tâlharul urmează să fie prezentat cu propunere de 30 de zile. 

Autorul tâlhăriei frecventa sala de jocuri de pe strada Giorgano Bruno și a și câștigat o dată bani, datele lui personale fiind preluate atunci. El a fost filmat în momentul jafului și a fost identificat pe baza hainelor, a pantalonilor și a pantofilor sport pe care, se pare, că îi purta frecvent.


Comentarii Facebook