Jaf la Bonțida! Doi bătrâni au fost lăsați fără agoniseala de-o viață


Doi bătrâni din localitatea clujeană Bonțida au rămas fără economiile de-o viață, aproximativ 12.000 de lei, după ce au fost jefuiți de mai multe persoane le-au pătruns în casă.

Potrivit victimelor, 3 persoane au venit la ei acasă pentru a întreba dacă nu au țuică de vânzare. Deși nu comercializează băuturi alcoolice, bătrânii s-au oferit să le dea 2 litri de țuică, iar în momentul în care bărbatul a coborât cu doi dintre ei, un bărbat și o femeie, în beci pentru a degusta țuica, ce-a de-a treia persoană a rămas în curte.

A profitat de faptul ca proprietara intindea rufe la uscat pe o sfoara in spatele curtii si le-a patruns in locuinta. A gasit intr-un dulap banii pe care batranii i-au economisit de-a lungul anilor cu foarte mare greu, dupa care a iesit inapoi in curte, fara sa dea nimic de banuit. Pe motiv ca nu au bani romanesti la ei, doar euro, toate cele trei persoane s-au intors la masina, spunand ca se vor intoarce pentru a cumpara tuica. Abia dupa cateva minute bune proprietarii au intrat in locuinta si au vazut hainele imprastiate prin casa, informează dejeanul.ro.

Cuplul a mers imediat la locul unde își țineau banii, au observat că aceștia lipsesc și au sunat de urgență la 112.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări.

Oamenii legii din tot județul au fost anunțați despre o mașină înmatriculată în Dolj, cu care circulă infractorii.

Comentarii Facebook