Iulius Mall Cluj te trimite să-ți savurezi cafeaua oriunde în lume


Te-ai trezit cu poftă de cafea și de călătorit? „Coffee & GO! #aroundtheworld” este provocarea toamnei la Iulius Mall Cluj, care îți îndeplinește dorința de a ajunge în locurile la care visezi. Trei seturi de bilete de avion pentru două persoane către destinații la alegere, cu Turkish Airlines, și alte 1.700 de premii cu savoare sunt oferite pentru a marca „Ziua Internațională a Cafelei”.

New York, Hanoi, Tokyo sau poate São Paulo? Ești la o ceașcă de cafea distanță de aceste destinații, dacă îți faci cumpărăturile din Iulius Mall Cluj. În perioada 28 septembrie – 14 octombrie 2018, sesiunile de shopping și de relaxare în compania cafelei îți aduc șansa de a câștiga premii cu dor de ducă și parfumul licorii negre. „Coffee &GO! #aroundtheworld” este provocarea pe care Iulius Mall Cluj o lansează în această toamnă și care marchează „Ziua Internațională a Cafelei”, sărbătorită pe 1 octombrie. Poți participa la competiția aromată cu bonuri de cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din perioada de desfășurare a campaniei, dacă cel puțin unul dintre ele include o cafea de la orice cafenea sau restaurant din Iulius Mall. Înscrierea se face electronic, la punctul de premiere din proximitatea Centrului Info.

Ești curios să afli ce surprize ți-au fost pregătite? În fiecare zi, primii 100 de clienți care se încriu în campanie sunt premiați instant cu invitații la festivalul Comedy Cluj, bilete la Wonderland Cluj Resort, vouchere la restaurantul Marty City, Coffee Beans, Sweet Cafe, Londoner, Bonta ori Captain Bean sau doze de cafea Illy. În plus, trei norocoși își vor putea îndeplini visul de a călători în cele mai îndepărtate locuri, alături de persoana dragă. Și asta pentru că, în urma extragerii din 15 octombrie, vor fi desemnați câștigătorii celor trei seturi de bilete de avion către destinații la alegere. Biletele sunt achiziționate de la Turkish Airlines și pot fi folosite pentru zboruri din Cluj-Napoca către destinațiile pentru care optează câștigătorii.

Începe-ți ziua cu o cafea în locațiile din Iulius Mall Cluj și ai șansa ca pe următoarea să o savurezi într-o destinație mult visată!

Comentarii Facebook