Miercuri 24 Aprilie

Îți arde casa până ajung pompierii clujeni la incendiu! Autospecialele din dotare sunt ANTICE - VIDEO

 

Un cititor Știri de Cluj a surprins o autospecială de intervenție la incendii, aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, care ”își dădea duhul” pe Calea Turzii.

 

Din filmul trimis de Călin se vede cum autospeciala de la ISU a parcurs circa un kilometru de drum în mai bine de 2 minute. Probabil că mașina se deplasa la o intervenție și transporta și rezervorul plin cu apă.

 

Să te ferească Dumnezeu să suni că ai un incendiu și ISU Cluj să trimită autospeciala asta în Zorilor, că nu mai ajunge niciodată. Mai bine stingi focul cu găleata. Cineva ar trebui să bage niște bani aici și să doteze ISU. Statul, toți miliardarii aștia de carton din Cluj-Napoca! Nu am auzit ca măcar unul să facă o donație de 100.000 de euro la Inspectorat. În schimb, unul ca Paszkany își mai ia un Ferrari, pe lângă cel pe care îl are deja în garaj”, ne-a scris Călin.

 

ISU Cluj a primit în ultimii ani mai multe autospeciale noi pentru intervenții la incendii și accidente, dar încă, în parcul auto, mai sunt relicve care ar fi trebuit de mult să fie casate.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adrsea office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook