ISU Cluj face o demonstrație de măsuri de prim ajutor la FSPAC Cluj

 

ISU Cluj va face, luni, 19mai, o demonstrație de măsuri de prim la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Cluj.

 

Această demonstrație face parte dintr-o campanie de informare asupra importanței cunoașterii și acordării măsurilor de prim ajutor, demarată de Bogyo Renata, Buta Claudia și Croitor Andreea , studente ale Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. 

 

Considerăm măsurile de prim ajutor un set de aptitudini deosebit de importante în viața de zi cu zi. Cunoașterea acestora putând salva vieți, dar și limita apelarea inutilă a serviciilor medicale de specialitate. Prin campania noastră, desfășurată sub sloganul „Și tu poți fi SuperErou!”, vrem să informăm studenții cu privire la  importanța și necesitatea acordării primului ajutor de bază. Vrem ca studenții să conștientizeze că primul ajutor este foarte important iar acordarea promptă și corectă a acestuia poate face diferența dintre viață și moarte. Dorim să mulțumim conducerii ISU Cluj și FSPAC pentru sprijinul acordat”, precizează cele trei studente.

Comentarii Facebook