Ipoteză șocantă în cazul tragediei din Leghia, Cluj! O mașină a luat foc, iar surse din anchetă spun că decesul persoanei nu ar fi fost un accident


O descoperire șocantă a fost făcută luni de pompierii clujeni. Un trup carbonizat a fost găsit aseară într-o mașină incendiată, în apropierea unui sat din județul Cluj. Potrivit unor surse din anchetă cazul nu ar fi fost doar un accident nefericit sau o problemă tehnică la un automobil hibrid. 

Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați să stingă un incendiu care s-a manifestat la un autoturism hibrid situat pe raza localității Leghia. La misiune a luat parte echipajul de la Garda de Intervenție Aghireșu. 

Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. După stingerea flăcărilor, forțele noastre au constatat faptul că în autoturism se afla o persoană carbonizată”, a transmis ISU Cluj.

Crimă sau sinucidere?

Anchetatorii caută să afle acum cauzele incendiului. O defecțiune la mașină este exclusă. Se crede că focul a fost pus intenționat, anchetatorii urmează să stabilească dacă este vorba de o crimă sau sinucidere, scrie Observator.

Conform unor surse din anchetă, o ipoteză luată în calcul este că proprietarul mașinii, un bărbat, ar fi vrut să se sinucidă din cauza unor probleme în familie. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate identitatea persoanei decedate, și circumstanțele în care a avut loc tragedia, potrivit stirileprotv.ro.

Comentarii Facebook