Ipoteză ȘOC în cazul tânărului înecat la ștrandul SUN, din Grigorescu - VIDEO

 

Rudele tânărului înecat marți seara la ștrandul Sun, din Grigorescu, au lansat o ipoteză care pune sub semnul întrebării siguranța celor care ales că se relaxeze la această bază de agrement.

 

Potrivit acestora, salvamarii ar fi stiut ca tanarul este inecat in bazin, dar nu au facut nimic sa il scoata.

 

De la ora 5.30 era înecat”, a spus unul dintre apropiații tânărului decedat. ”La ora șapte l-am scos afară din bazin”, s-a apărat un reprezentant al ștrandului Sun.

 

El vrea să spună că la ora șapte l-au scos din apă, dar a fost după 20.00. L-au ținut 2 ore în apă fără să verifice. Ați omorât un om. L-ați ținut două ore în apă”, a spus și mătușa tânărului.

 

Prietenii tânărului au constatat în jurul orei 20.00 că acesta lipsește de la standul de pepeni, unde vindea, și au pornit să îl caute la ștrand. Ei povestesc să salvamarii știau că este un tânăr înecat pe fundul bazinului.

 

L-am căutat peste tot. Ne-am luat după salvamar. Era cu o tavă în mână. L-am chemat să îl întrebăm ceva, dar el a luat-o... 12 metri a mers în față. Mergea și nu răspundea. Ne-a zis la un moment dat că nu e el salvamar, că e băiatul acela care e dezbrăcat. L-am luat pe acel băiat să ne uităm pe aici după prietenul nostru. Când a auzit că e de la 5 plecat, dispărut, imediat a venit la bazin și s-a aruncat după el. Oameni sunt ăștia?”, a povestit unul dintre prietenii decedatului, care l-a căutat. 

 

Poliția a declanșat o anchetă, dar încă nu a prezentat date concludente.

 

Tânăr înecat la strandul Sun. Nu se știe cum a intrat, fiind găsit în bazin după ora închiderii - VIDEO




Comentarii Facebook