Ipoteza: Barbatul care a disparut la Tarnita s-ar fi certat cu concubina si a vrut sa o pedepseasca


Barbatul, care a disparut in zona lacului Tarnita impreuna cu doi dintre copiii lui, s-ar fi certat cu concubina lui si ar fi vrut sa o pedepseasca.

Nicolae Lapuste lucra ca si masinist la Hidrocentrala Marisel, dar in timpul liber muncea ca si taximetrist.

"Era un baiat bun si prietenos, care nu ar fi in stare sa faca asa ceva, dar crede ca a suferit o depresie pentru ca s-a certat cu concubina, care a plecat de acasa.

Luni dupa-masa, Nicolae a fost dupa copii si i-a dus la dentist, dupa care i-a dus la Polus, unde s-a intalnit cu un alt taximetrist. Acesta l-a intrebat ce face si raspunsul a fost ca a venit la Polus sa le faca placerile la copiilor", a declarat Vasile Bodea, patronul Diesel Taxi.

Acesta a mai spus ca masina cu care Nicolae Lapuste facea taximetrie a fost gasita pe marginea lacului de la Masirel, luni seara, iar urmele de pasi duceau pana la apa.

 

Inecati in Tarnita sau sinucidere? Trei persoane, un tata si doi copii, au disparut de luni VIDEO de la actiunea de cautare

 

Politistii sustin ca orice ipoteza este cercetata, dar ca Nicolae Lapuste avea mari datorii la banci.

 

Mama fetitei de trei ani, disparuta la Tarnita, face un apel public: Distribuiti fotografia, fetita mea e disparuta deja de 14 ore!

Comentarii Facebook