Fosta iubita a lui DiCaprio, Madalina Ghenea, a pozat pentru coperta revistei The One VIDEO

 

Modelul si actrita Madalina Ghenea a pozat pentru coperta revistei The One si a acordat un interviu despre relatia cu actorul american Leonardo DiCaprio.

"Nu-mi place sa vorbesc despre trecut, ma intreb daca merit acest interviu... Ati inceput spunandu-mi "am aflat despre tine cu ocazia unei presupuse idile cu Leonardo DiCaprio...". imi pare rau, nu vreau sa se scrie asta despre mine - ca sunt pe coperta deoarece il cunosc pe DiCaprio", a spus Madalina Ghenea pentru The One.

Ea a adaugat, apoi, ca l-a intalnit pe actor cu mult inaintea ca paparazzi sa o surprinda alaturi de DiCaprio si ca "am descoperit un om absolut normal. Un om care iubeste meseria de actor si isi dedica timpul si viata pentru a ne darui emotii".

Madalina Ghenea a mai explicat ca nu a ajuns unde este din pricina actorului, ci prin fortele proprii si ca nu a schimbat-o cu nimic faptul ca a luat "micul dejun, pranzul si cina pentru cateva luni alaturi de DiCaprio".

Ea a marturisit ca iubeste si ca este iubita, dar nu a dezvaluit mai multe despre dragostea sa secreta decat ca este vorba de persoana careia ii spune "te iubesc".

Pictorialul care insoteste interviul a fost inspirat de filmele vechi italienesti si de imaginea Sophiei Loren. Acesta a fost realizat in Italia de fotograful Fabrizio Ruffo.


Comentarii Facebook