IPJ Cluj îl cercetează pe polițistul care l-a luat de gât pe un tânăr la Marșul Bicicliștilor

 

IPJ Cluj anunță că a luat măsuri și a declanșat o anchetă în cazul polițistului care l-a luat de gât, vineri, 28 iunie, pe un participant la Marșul Bicicliștilor.

 

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat că fac verificări în legătură cu incidentul petrecut vineri și care a fost filmat de unul dintre participanții la marș. ”Dacă se va constata că polițiștii și-au depășit atribuțiile de serviciu, se vor lua măsuri disciplinare de sancționare, potrivit statutului polițiștilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Inca n-am vazut, de 15 ani, de cand stau in Cluj, un politist care sa sara la bataie. Ei bine, l-am vazut azi, in sensul giratoriu din Marasti, in plin Critical Mass, luand la bataie un baiat pe longboard, baiat care nu facea altceva decat sa roage participantii la trafic sa aiba rabdare pana trece convoiul de biciclisti. El, politistul, n-avea chef de rabdare. Dar a aflat ca biciclistii, skaterii, longboarderii si toti ceilalti sunt solidari in fata abuzurilor. Asa ca a trebuit sa se care repejor, repejor. Daca are cineva poze sau filmari cu incidentul, il/o rog sa posteze. These streets? OUR STREETS!”, a scris Mihnea Blidariu, participand la marș și martor la inciddent. 

 

Clujean agresat de un polițist la MARȘUL BICICLIȘTILOR - CRITICAL MASS - VIDEO

Comentarii Facebook