Miercuri 1 Februarie

Ioan Petran, șeful PNL Cluj-Napoca, cercetat pentru posesie de canabis. DNA ar fi găsit droguri la el acasă

 

DIICOT Cluj anunță că președintele PNL Cluj-Napoca este cercetat pentru deținere de droguri de risc (cannabis).

 

Procurorii clujeni susțin că au în anchetă un astfel de dosar, în care Ioan Petran este cercetat pentru ”săvârșirea infracțiunii de detinere de droguri de risc (cannabis) în vederea consumului propriu, fără drept”, se arată într-un document oficial al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Cluj, citat de Gazeta de Cluj.

 

Publicația a solicitat explicații DIICOT, după ce au existat informații conform cărora la percheziția domiciliară care s-a făcut la Ioan Petran, în cazul Horea Uioreanu, au fost găsite droguri. Întrebarea jurnaliștilor era dacă la DIICOT Cluj există vreun dosar care să aibă ca obiect deținerea sau traficul de droguri pe numele persoanelor Ioan Petran, consilier județean și lider al PNL Cluj, sau al S. Petran, soția acestuia.

 

Putem să confirmăm existența unui dosar pe rolul DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, disjuns din dosarul Direcției Naționale Anticorupție”, au afirmat procurorii DIICOT Cluj. 

Știri de Cluj a încercat să îl contacteze pe Ioan Petran pentru a comenta aceste acuzații, dar acest lucru nu s-a putut realiza.Așteptăm un punct de vedere pe adresele de contact al redacției.

Comentarii Facebook