Inundație în Grigorescu, pe strada C. A Rosetti! Muncitorii au spart o magistrală de apă, lăsând cartierul fără apă VIDEO


Casele mai multor locuitori de pe strada C. A Rosetti au fost inundate în această dimineaţă, în jurul orei 9:30, după ce firma de apa Grup 4 Instalaţii care efectua lucrări de modernizare a spart, din neatenţie, o ţeavă de apă care a inundat strada. 


Apa a intrat în casele oamenilor, dar şi la Direcția pentru Protecţia Copilului Cluj, unde ajungea până la glezne. 

 

"Uitaţi-vă şi dumneavoastră în ce situaţie suntem. Avem apă în casă până peste gleze şi nu putem sta aici. Au venit pompierii, dar cum au venit au şi plecat. Nu au făcut nimic. Şi nici de la compania de apă nu a venit nimeni. Noi încă am avut noroc că am fost acasă când s-a spart ţeava, dar vecinii care nu sunt acasă ce să facă?! Cine răspunde de aceste pagube?", a declarat revoltată o doamnă.  

 

Când au ajuns pompierii la locul incidentului, apa începuse deja să se retragă, iar oamenii ale căror case au fost inundate sau angajații de la Direcția de Protecție a Copilului munceau pentru a scoate apa din imobile.

 

"S-a întâmplat că Gupul 4 de Instalaţii era la faţa locului pentru a efectua lucrări de modernizare a reţelei de apă şi fără să vrea, cei care lucrau acolo au avariat accidental o conductă. Noi am interevenit imediat pentru a izola zona aceea şi speram să terminăm cât mai repede acţiunea. Nu vrem ca oamenii din cartierul Grigorescu să rămână fără apă. Acum urmează să facem evaluarea", a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Someş S.A., Lucian Croitoru.  

 

Vecinii păgubiţi, sunt foarte nemultumiţi de activitatea pompierilor, care nu le-au acordat sub nici o forma atenţie. De asemenea, sunt nemulţumiţi şi de compania de apă, deoarece nu s-a prezentat nimeni la faţa locului din partea lor.

 

Cartierul Grigorescu nu are apă de mai bine de 3 ore. Situaţia rămâne aceeaşi cel puţin încă o oră!

Anca Baciu 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook