Intervenție dificilă a pompierilor clujeni! Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu autogrederul pe Frunzișului VIDEO


Un bărbat a fost rănit, vineri după-amiază, după ce s-a răsturnat cu utilajul pe care îl conducea, pe strada Frunzișului, din Cluj-Napoca.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă și o motocicletă SMURD au intervenit pentru a elibera o persoană prinsă în cabina unui utilaj răsturnat pe o coastă abruptă de pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca”, informează ISU Cluj.

Incidentul s-a întâmplat în momentul în care autogrederul efectua manevre pentru depozitarea unor materiale s-a răsturnat pe o pantă abruptă

Persoana a rămas încarcerată în cabina utilajului, mâna dreaptă fiind prinsă între cabină și scaunul acesteia, provocându-i o fractură deschisă la mâna dreaptă și un traumatism cranian ușor și a rămas în stare de conștiență.

A fost necesară asigurarea utilajului în vederea stabilizării pe timpul operațiunilor de salvare.

Au fost transportate toate echipamentele pentru descarcerare la o diferență de nivel de aproximativ 10 metri, unde se desfășurau operațiunile de intervenție.

Salvatorii au folosit cilindrii hidraulici cu mare atenție pentru îndepărtarea fiarelor care țineau captiv bărbatul, toate executate cu mare atenție pentru a nu destabiliza utilajul răsturnat.

Șoferul utilajului a fost extras în siguranță, de pompieri și echipajul SMURD, a fost stabilizat și apoi transportat la spital în stare de conștiență.


Comentarii Facebook