Interlopii din Turda s-au dus la spital după ce a murit femeia de 66 de ani. Au fost trimiși jandarmii


Jandarmii au fost trimiși la Spitalul din Turda, unde a izbucnit un scandal, după ce o femeie de 66 de ani a murit infectată cu coronavirus.

Se pare că aceștia s-au dus pentru a prelua cadavrul femeii, dar acest lucru nu li s-a permis. Prefectura Cluj a trimis acolo jandarmii, pentru a restabili ordinea.  

Femeia va fi înmormântată marți, iar acolo va fi prezentă jandarmeria pentru a nu participa mai mult de 8 persoane. 

Media9 scrie că femeia este mama primului pacient confirmat cu coronavirus din Turda.

Femeia se numește Ana și este mama pacientului care a fost confirmat cu coronavirus la Turda, în urmă cu mai bine de două săptămâni, pe care îl cheamă Alin. Femeia de 66 de ani din Cheia, care suferea de diabet zaharat, era în izolare alături de Vasile, soțul ei. Și un alt fiu, Nicolae, era, de asemenea, în izolare.

Duminică s-a simțit însă foarte rău; până atunci, nu acuzase simptome, au aflat medicii. Fiul a adus-o la Turda, unde a ajuns în stare comatoasă. Medicii au încercat să o resusciteze, însă zadarnic. După deces, s-a făcut testul COVID-19 și a ieșit pozitiv.

Femeia va fi înmormântată în cimitirul ortodox din Cheia. Groapa trebuie săpată la trei metri adâncime, iar sicriul va fi sigilat. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anunțat că va trimite jandarmi la ceremonia de înhumare”, scrie Media9.ro.

Comentarii Facebook