Infractor periculos prins la Cluj. Era căutat internațional pentru infracțiuni grave



Polițiștii clujeni au depistat, joi, un bărbat dat în unmărire internațională, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de arestare, după ce ar fi comis 5 infracţiuni pe teritoriul Austriei.

La data de 7 mai a.c., ora 10:00, în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a fost depistat un bărbat, urmărit internaţional. Persoana în cauză, de 30 de ani, din Recea Cristur, a fost identificată pe strada Bisericii Ortodoxe, din localitatea Baciu”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Pe numele bărbatului, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie gravă, lipsire de libertate, înstrăinarea mijloacelor de plată nebăneşti, reţinere de documente şi infracţiune la regimul armelor.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar instanţa competentă a dispus arestarea pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj până la predarea către autorităţile judiciare din Austria.

Comentarii Facebook